რესტორნის მენეჯმენტი

NB აკადემია  გთავაზობთ რესტორნის მენეჯმენტის კურსებს.

 

პროგრამის მიზანი: პროფესიული საგანმანათლებლო კურსის მიზანია, პროფესიულ სტუდენტს მისცეს სარესტორნო საქმიანობასთან დაკავშირებული მრავალმხრივი სპეციალიზებული თეორიული და პრაქტიკული ცოდნა. კერძოდ, სფეროსთვის დამახასიათებელი პროცესების, პრინციპების და კონცეფციების მრავალმხრივი თეორიული და პრაქტიკული ცოდნა. 


სარესტორნო საქმის წარმოება და  სერვისის მენეჯერი

  • რესტორნის წარმოშობისა ისტორია და ობიექტის ტიპები.
  • რესტორნის მომსახურე პერსონალის სტრუქტურა და მათი მოვალეობები.
  • მიმტანის სამუშაო აღწერილობა,გარეგნული იერი(dresscode) და მისი მოვალეობები(სტუმრების დახვედრა და მომსახურეობა; ურთიერთობა მომხმარებელთან)
  • მიმტანების შერჩევა,მიღება და მომზადება.
  • რა არის მენიუ და მისი ტიპები(კერძების შეთავაზების თანმიმდევრობა) 
  • კერძების სახესხვაობები და მათი მიწოდების თავისებურებანი.
  • მომსახურების სახეები და სერვირების ტიპები.
  • სარესტორნო ინვენტარის დანიშნულება და მათი გამოყენება.
  • მომხმარებელთან ურთიერთობის ერთიანი წესი,სირთულეები და ეთიკის ნორმები.
  • ბანკეტი,ქორწილი,ქეითერინგი,სხვადასხვა სადღესასწაულო სუფრების მომსახურება.
  • რესტორნის ბიზნესი-როგორც ერთერთი ეფექტური მიმართულება და მისი წარმატების რამდენიმე ფაქტორი.
  • მარკეტინგი და გაყიდვები.



კურსის ბოლოს გაიცემა ორენოვანი სერთიფიკატი.


თეორიული კურსის შემდეგ მსმენელები სტაჟირებას  გაივლიან ინდურ რეტორან „სანჯა ჭულა“ - ას  ან ქართულ რესტორან "ილოური"-ს  ქსელში სადაც მოხდება მათი დასაქმებაც.


კურსს უძღვება  აღნიშნულ სფეროში  5 წლიანი გამოცდილების მქონე   ანა მაზმიშვილი


კურსის ხანგრძლივობა: 10 ლექცია. კვირაში სამჯერ. ლექციის ხანგრძლივობა 1 საათი.

კურსის ღირებულება: ჯგუფში (5კაცი)- 300ლარი. ინდივიდუალურად 400 ლარი.

კურსის დასრულების შემდეგ გაიცემა ორენოვანი სერთიფიკატი.

მიღება წარმოებს  წინასწარი  ჩაწერით.

მისამართი: თბილისი. თავისუფლების მოედანი. სულხან საბასქ.1/5. ეროვნული ბანკის გვერდით.

ტელეფონები: 272- 87 -87; 2 14-66-43; 593 73 70 43

ელ-ფოსტა: info@nbacademy.ge

ვებ-გვერდი: www.nbacademy.ge

გადმოწერე სილაბუსი - რესტორნის მენეჯმენტი
1